Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer
noodles, 2 kipfilet, 1 rode paprika, 75 ml chilisaus, 2 eetlepel tomatenketchup, 125 gram taugé, 4 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sesamolie, 1 komkommer,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé, 75 ml chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Warm het geheel 5 minuten door. Maak ondertussen de zoetzure komkommer. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop en 1 theelepel sesamolie. Snij 1 komkommer in dunne plakjes. Meng de komkommer door de saus. Roer de noodles door de kipfilet en paprika. Roerbak even kort mee. Serveer de noodles met de zoetzure komkommer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat