Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

Noodles met Kip en Zoetzure Komkommer

noodles, 2 kipfilet, 1 rode paprika, 75 ml chilisaus, 2 eetlepel tomatenketchup, 125 gram taugé, 4 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sesamolie, 1 komkommer,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin in hete boter. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe. Bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé, 75 ml chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Warm het geheel 5 minuten door. Maak ondertussen de zoetzure komkommer. Meng 4 eetlepels ketjap manis met 3 eetlepels azijn, 1 eetlepel gembersiroop en 1 theelepel sesamolie. Snij 1 komkommer in dunne plakjes. Meng de komkommer door de saus. Roer de noodles door de kipfilet en paprika. Roerbak even kort mee. Serveer de noodles met de zoetzure komkommer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel