Hotel Slenaken in Slenaken

Hotel Slenaken zalm Hotel Slenaken groentesoep

Hotel Slenaken varkenshaas Hotel Slenaken chocomousse

Met de Bongobon die we nog steeds hadden liggen van Michel’s afscheid bij zijn vorige werk zijn we dit weekend naar Slenaken geweest. Met de Bongobon konden we een viergangendiner en een overnachting plus ontbijt krijgen. Langs dit hotel waren we al vaker gereden en het leek ons wel leuk om hierheen te gaan. We kregen een ruime kamer aan het eind van de gang met een televisie waar heel mysterieus RTL4 van verdwenen was, raar. Vanaf zes uur konden we terecht in het restaurant wat officieel De Heeren van Slenaken heet. Bij het inchecken moesten we al aangeven welk menu we wilden, we kregen dus geen kaart en alles werd vlot achter elkaar gebracht. Heel frappant was dat eigenlijk iedereen zo’n beetje hetzelfde kreeg. Dat heb ik eigenlijk weinig gezien, alleen qua hoofdgerecht was er een afwijking soms. De keuze was namelijk kipfilet of varkenshaas.

Het menu wat op 17 november was was het volgende: voorgerecht gerookte zalm op een bedje van witte koolsalade, een licht groentesoepje, varkenshaas met champignonsaus, röstirondjes, sperziebonen en bloemkool en chocolademousse met vanillesaus en slagroom. Het was lekker, maar eerlijk gezegd had ik het zonder enige moeite makkelijk zelf kunnen maken, bijzonder was het dus niet echt.

Hotel Slenaken
Heyenratherweg 4
6276 PC Slenaken (Heijenrath voor navigatiesystemen)
Tel: 043-4573546


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel