Bärlauch Cappelletti met Doperwten en Ontbijtspek

Bärlauch Cappelletti met Doperwten en Ontbijtspek

Vandaag zijn we richting E-Center en Kaufland in Kleve geweest. Daar kwam ik deze verse Bärlauch Cappelletti tegen. Een soort van ravioli met daslook (allium ursinum) en heeft ook andere bijnamen zoals wilde knoflook en zelfs zigeunerlook. Omdat we best veel noodles hebben gegeten als lunch hebben we vanavond wat lichters gegeten.

Ingrediënten: 1 zak bärlauch cappelletti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de bärlauch cappelletti gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten toe. Warm het geheel nog 5 minuten door. Serveer met de bärlauch cappelletti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel