Bärlauch Cappelletti met Doperwten en Ontbijtspek

Bärlauch Cappelletti met Doperwten en Ontbijtspek
Vandaag zijn we richting E-Center en Kaufland in Kleve geweest. Daar kwam ik deze verse Bärlauch Cappelletti tegen. Een soort van ravioli met daslook (allium ursinum) en heeft ook andere bijnamen zoals wilde knoflook en zelfs zigeunerlook. Omdat we best veel noodles hebben gegeten als lunch hebben we vanavond wat lichters gegeten.

Ingrediënten: 1 zak bärlauch cappelletti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de bärlauch cappelletti gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de ui zacht is. Voeg 100 gram doperwten toe. Warm het geheel nog 5 minuten door. Serveer met de bärlauch cappelletti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat