Macaroni met Rode Kool, Gehakt en Champignons

Macaroni met Rode Kool, Gehakt en Champignons

Weer een recept uit de Tip, een recept wat de 11de prijs won in de macaroni wedstrijd. Je kan echt merken dat de Italiaanse keuken in 1983 nog niet echt bekend is in Nederland. Het zijn echt recepten waarbij je denkt hoe kan je het verzinnen. In ieder geval leek dit het meest normale, alleen dan zonder zilveruitjes enzo …

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, chilipoeder, kruidnagelpoeder, 1 potje rode kool met appels (330 gram)

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met chilipoeder en kruidnagelpoeder. Voeg vervolgens 1 potje rode kool met appels toe. Roer goed door. Laat het geheel in ongeveer 10 minuten gaar worden. Serveer met de pasta. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel