Gewoon soep

tomaten crème soep van de Appie

Je kent ze wel die zondagen waarop je gewoon lekker wilt lummelen. Zo’n dag had ik vandaag. Lekker een aflevering van Lewis gekeken en voor je het weet is het laat. Geen zin meer om te koken of om de deur uit te gaan. Iets laten thuisbezorgen had ook gekund maar dan moet je toch weer wachten. In de la had ik nog eenpersoons-soepjes staan Michel had een kippensoep van Unox, ik de tomaten crème soep van de Appie. Best te doen op zo’n zondag waarop je lekker aan het lummelen bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel