Cordon Bleu met Sperzieboontjes en Krieltjes

Cordon Bleu met Sperzieboontjes en Krieltjes

Vandaag makkelijk gedaan, maar wel lekker. Cordon bleu met sperzieboontjes en halve krieltjes met najaarsdressing. De cordon bleu’s had ik eerst even aan beide zijden bruin gebakken om vervolgens in de voorverwarmde oven verder na te garen. Ook de halve krieltjes met ‘najaarsdressing’ had ik even bruin gebakken in de boter om daarna ook in de oven verder te garen. Kortom makkelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel