Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 braadworsten, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, witte wijn, 125 ml kookroom, 50 gram gorgonzola,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Ontvel ondertussen 2 braadworsten en maak van het worstvlees balletjes. Voeg de worst toe aan de ontbijtspek en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Giet een scheutje witte wijn toe en laat de wijn verdampen. Voeg als laatste 125 ml kookroom en 50 gram in blokjes gesneden gorgonzola toe. Laat de gorgonzola smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel