Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 braadworsten, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, witte wijn, 125 ml kookroom, 50 gram gorgonzola,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Ontvel ondertussen 2 braadworsten en maak van het worstvlees balletjes. Voeg de worst toe aan de ontbijtspek en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Giet een scheutje witte wijn toe en laat de wijn verdampen. Voeg als laatste 125 ml kookroom en 50 gram in blokjes gesneden gorgonzola toe. Laat de gorgonzola smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat