Risotto met Champignons en Zilverui

Risotto met Champignons en Zilverui
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram Riso Gallo risotto, 750 ml bouillon, 250 gram champignons, 100 gram zilveruitjes, 100 gram geraspte kaas, peterselie,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe. Roer even door. Voeg ongeveer 700 ml bouillon toe. Laat de risotto onder af en toe roeren de bouillon helemaal opnemen. Spoel 100 gram zilveruitjes af. Bak in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Schep de champignons uit de pan. Doe nieuwe boter in de pan. Bak de zilveruitjes even aan. Voeg 50 ml bouillon toe en laat 10 minuten op laag vuur stoven. Schep, als de risotto gaar is, de gebakken champignons, de zilveruitjes, 100 gram geraspte kaas en wat peterselie door de risotto. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)