High Tea op de Pier van Scheveningen

High Tea op de Pier van Scheveningen sandwiches en scones High Tea op de Pier van Scheveningen zalm wraps en aardbeien met slagroom High Tea op de Pier van Scheveningen warme hapjes

Soms heb je dat wel eens nodig, tenminste ik wel. Na een strandwandeling hebben we een high tea op de pier van Scheveningen gedaan, bij Van Der Valk. Hieronder lees je wat we allemaal kregen, in ieder geval met recht een twee uur durend arrangement. Na een welkomstdrankje een kir royal (of naar keuze een ander drankje) kwamen de gerechtjes en thee en koffie op tafel.

De koude en warme hartigheden

High Tea op de Pier van Scheveningen etagère met zoetighedenAls koude hartigheden kregen we 4 verschillende sandwiches, die we gedeeld hebben om zo alles te proeven. De vier sandwiches waren: een sandwich kaas, sandwich filet americain, sandwich garnaaltjes en sandwich zalm. Daarnaast kregen we ook elk 2 wraps belegd met zalm.

De warme hartigheden, die wat later tijdens het high teaën kwamen, bestonden uit 2 quiches, een quiche met vis en een vegetarische quiche, 2 sateetjes met fruit en vlees, 2 mozzarella, zongedroogde tomaat spiesje en 2 saucijzenbroodjes.

De zoetigheden

De zoetigheden bestonden uit twee scones met aardbeienjam en slagroom en verse aardbeien met slagroom. Daarnaast een etagère vol met bonbons, chocolaatjes, koekjes en petit fours. De thee die er bij geserveerd werd was Lipton thee.

We waren verrast over de uitgebreidheid van deze high tea. We hadden een tafeltje aan het raam, dus uitzicht op de zee. Uiteraard moet je voor deze high tea wel reserveren en dat mag ook wel, want het werd steeds drukker toen wij waren gearriveerd. Een leuke aanrader om eens te doen als je het uitwaaien aan zee wilt combineren met iets lekkers!

Van Der Valk Pier Scheveningen
Strandweg ongenummerd
2586 JK Scheveningen (Den Haag)
Tel: 070-3065500


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat