Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria 't Hoekje Veenendaal frikandel speciaal Cafetaria 't Hoekje Veenendaal kipsaté schotel met friet en slaatje
Vandaag geen zin om te koken, of misschien gewoon geen zin in bloemkool? In ieder geval hebben we weer eens afgehaald bij Cafetaria ‘t Hoekje, geen nasi met char siu maar voor mij een berenhap met pindasaus en een frikandel speciaal. Michel nam een kipsatéschotel, 3 stokjes kipsaté met friet, mayonaise en een slaatje. Best lekker!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


2 reacties op “Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel