Hartige Croissants

Hartige Croissants
Voor deze hartige croissants heb ik een blik supercroissantdeeg genomen. Hier kan je 6 croissants meemaken. Van de hartige croissants heb ik er maar 2 gemaakt. Van de rest van het croissantdeeg heb ik dan ook kaascroissants gemaakt. Lekker als luxe ontbijt!

Ingrediënten: croissantdeeg, 2 braadworsten

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol de worsten in het croissantdeeg. Leg de croissants op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak de hartige croissants in ongeveer 20 tot 25 minuten gaar. Lekker met salade en aardappelgratins. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat