Hartige Croissants

Hartige Croissants

Voor deze hartige croissants heb ik een blik supercroissantdeeg genomen. Hier kan je 6 croissants meemaken. Van de hartige croissants heb ik er maar 2 gemaakt. Van de rest van het croissantdeeg heb ik dan ook kaascroissants gemaakt. Lekker als luxe ontbijt!

Ingrediënten: croissantdeeg, 2 braadworsten

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol de worsten in het croissantdeeg. Leg de croissants op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bak de hartige croissants in ongeveer 20 tot 25 minuten gaar. Lekker met salade en aardappelgratins. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel