Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Omdat ik niet precies wist hoe laat ik thuis zou komen van de Nespresso U koffiemachine lancering had Michel al eerder gegeten. Hij had zijn bekende simpele macaroni gemaakt. Gewoon macaroni koken. Ham met een ui bakken. Macaroni, ham en ui door elkaar husselen met tomatenketchup. C’est tout. Zelf heb ik ook nog even een bordje meegegeten, gewoon lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel