Penne met Spinazie in Kaassaus

Penne met Spinazie in Kaassaus
Ingrediƫnten: penne, 1 ui, 250 gram diepvries spinazie, 250 gram romatomaatjes, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, 1 eetlepel mosterd, 150 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de penne in kokend water beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram spinazie en 250 gram gehalveerde romatomaatjes toe. Bak tot de spinazie ontdooit is. Maak ondertussen een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Wanneer de boter is gesmolten voeg je 50 gram bloem toe. Bak kort mee. Voeg al roerende beetje bij beetje 500 ml melk erdoor. Breng het op smaak met zout, peper en 1 theelepel mosterd. Haal de pan van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door. Schep de kaassaus, zodra de kaas is gesmolten, met de penne door de spinazie en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat