Penne met Spinazie in Kaassaus

Penne met Spinazie in Kaassaus

Ingrediënten: penne, 1 ui, 250 gram diepvries spinazie, 250 gram romatomaatjes, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, 1 eetlepel mosterd, 150 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de penne in kokend water beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram spinazie en 250 gram gehalveerde romatomaatjes toe. Bak tot de spinazie ontdooit is. Maak ondertussen een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Wanneer de boter is gesmolten voeg je 50 gram bloem toe. Bak kort mee. Voeg al roerende beetje bij beetje 500 ml melk erdoor. Breng het op smaak met zout, peper en 1 theelepel mosterd. Haal de pan van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door. Schep de kaassaus, zodra de kaas is gesmolten, met de penne door de spinazie en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel