Bio Toko in Zutphen

Bio Toko in Zutphen Bio Toko in Zutphen Bio Toko in Zutphen
Vandaag zijn we naar Zutphen geweest. Daar was het tiende Chocoladefestival. Wat een drukte! Gelukkig hebben we nog wel wat bonbons kunnen scoren bij Bonbonatelier Janson. Heerlijk! Verder wisten we toevallig dat ook de toko open was. Dus vandaag hebben we niet gekookt maar ‘gemagnetront’. We hadden drie meeneemmaaltijden die we met zijn drie├źn hebben gedeeld.

Op de linkerfoto nasi goreng, nasi djawa, babi ketjap (zoet gekruid varkensvlees met ketjap en kerrie) en tumis aubergine. Op de middelste foto nasi goreng, smoor djawa (mild gestoofd rundvlees met nootmuskaat) en sajur kerrie. Op de rechter foto nasi goreng, rendag (Sumatraans rundvlees met kemiri en kokos) en sambal boontjes. Alles zat in van die maaltijdbakjes die ongeveer 3 tot 4 minuten in de magnetron moesten (tijd ligt aan het vermogen van je magnetron). De smaken waren verschillend, sommig pittig en sommig kruidig en zoet. Kortom we hebben heerlijk gegeten, zonder te hoeven koken!

Bio Toko
Laarstraat 50
7201 CE Zutphen
Tel: 0575-518666


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat