Zuurkoolstamppot met Worstjes in Goulashsaus

Zuurkoolstamppot met Worstjes in Goulashsaus
Van onze vakantie, al weer eeuwen geleden lijkt het wel, had ik nog een zakje Maggi fix & frisch Würstchen Gulasch over. Dat leek me vandaag wel lekker met een zuurkoolstamppot.

Het was eigenlijk heel simpel om te maken. Ik had twee runderbraadworsten in de oven gebakken. Daarna af laten koelen en in plakjes gesneden. Daarna 1 ui in hete boter gebakken tot het zacht werd en vervolgens de schijfjes worst toegevoegd. Even meegebakken. Vervolgens 250 ml water en de inhoud van het zakje Maggi fix & frisch Würstchen Gulasch toegevoegd. Al roerende aan de kook gebracht. Daarna zacht verder warm laten worden. Erbij hebben we zuurkoolstamppot gegeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat