Zuurkoolstamppot met Worstjes in Goulashsaus

Zuurkoolstamppot met Worstjes in Goulashsaus

Van onze vakantie, al weer eeuwen geleden lijkt het wel, had ik nog een zakje Maggi fix & frisch Würstchen Gulasch over. Dat leek me vandaag wel lekker met een zuurkoolstamppot.

Het was eigenlijk heel simpel om te maken. Ik had twee runderbraadworsten in de oven gebakken. Daarna af laten koelen en in plakjes gesneden. Daarna 1 ui in hete boter gebakken tot het zacht werd en vervolgens de schijfjes worst toegevoegd. Even meegebakken. Vervolgens 250 ml water en de inhoud van het zakje Maggi fix & frisch Würstchen Gulasch toegevoegd. Al roerende aan de kook gebracht. Daarna zacht verder warm laten worden. Erbij hebben we zuurkoolstamppot gegeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel