Macaroni met Kapucijners en Shoarma

Macaroni met Kapucijners en Shoarma
Ingrediënten: macaroni, zout, 450 gram shoarma, 1 rode paprika, 1 prei, 1 potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 450 gram shoarma bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak mee tot de prei zacht is. Voeg 1 potje kapucijners (uitgelekt) en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel ongeveer 10 minuten door. Serveer met macaroni en knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel