Kliekjes Spaghetti

Kliekjes Spaghetti
Omdat ik gisteren geen tijd meer had om de doordeweekse boodschappen te doen door de eerste herfststorm, vandaag een kliekjesmaaltijd. Het was een kliekje van de saus van dit recept. Zoals altijd weer wat extra tomaatblokjes erbij en het was weer een complete saus. Erbij hebben we spaghetti gegeten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel