Spaghetti met Spinazie, Gehakt en Monchou

Spaghetti met Spinazie, Gehakt en Monchou
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 300 gram spinazie, basilicum, oregano, 100 gram MonChou,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Voeg 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg naar smaak basilicum en oregano toe. Voeg 100 gram MonChou toe. Laat de MonChou langzaam smelten. Breng op smaak met een beet zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel