Pannenkoeken van de Molen

Pannenkoeken van de Molen
Ingrediënten: 500 ml pannenkoekenmeel van Molen de Vlijt, 10 gram zout, 4 eieren, 1 liter melk, ontbijtspek,

Aantal pannenkoeken: 11

Meng 500 ml pannenkoekenmeel, 10 gram zout, 4 eieren en 1 liter melk tot een mooi beslag. Laat het beslag even rusten. Dan is het tijd om pannenkoeken te bakken. Iedereen bakt zijn of haar pannenkoeken op zijn eigen manier. Bij mij hebben Michel en Britt de pannenkoeken gebakken, spekpannenkoeken, lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel