Rijst met Kapucijners, Appels en Gehakt

Rijst met Kapucijners met Appels en Gehakt
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 potje jonge kapucijners, 1 zure appel, 1 zoete appel, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg 1 uitgelekt potje jonge kapucijners, 1 in blokjes gesneden zure appel, 1 in blokjes gesneden zoete appel (beide appels geschild) en 2 eetlepels appelstroop toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel