Rijst met Kapucijners, Appels en Gehakt

Rijst met Kapucijners met Appels en Gehakt
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 potje jonge kapucijners, 1 zure appel, 1 zoete appel, 2 eetlepels appelstroop,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het bruin en rul. Voeg 1 uitgelekt potje jonge kapucijners, 1 in blokjes gesneden zure appel, 1 in blokjes gesneden zoete appel (beide appels geschild) en 2 eetlepels appelstroop toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>