Kliekjes Spaghetti

Kliekjes Spaghetti
Weer een makkelijke dag vandaag. Kliekjes spaghetti. Er moest gewoon weer wat ruimte gemaakt worden in de vriezer en na een drukke werkdag is het natuurlijk ook wel lekker om weinig te doen aan het koken. Ik heb alleen geen idee meer wanneer ik dit ooit gemaakt heb, dus geen link naar het originele Brutsellog recept.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel