3 Zussen in Rhenen

3 Zussen in Rhenen carré carpaccio 3 Zussen in Rhenen carré champignons

Het is al september, maar nog steeds zijn er zomerse temperaturen, daarom zijn we een stukje gaan fietsen. Op de terugweg vonden we het wel tijd om wat te drinken en eigenlijk ook wat te eten. We zijn gaan zitten bij 3 Zussen, het vroegere La Montagne (het restaurant als je vanuit Elst naar Veenendaal rijdt). Zelf koos ik de ‘carré carpaccio’, een bruin broodje belegd met sla, carpaccio, pijnboompitjes en parmezaan. Michel nam de ‘carré champignons’, een bruin broodje belegd met champignons, ui en ham met een salade. Het was lekker! We konden zo weer verder met ons fietstochtje door Veenendaal en omstreken.

Restaurant & Bar 3 Zussen
Kerkewijk zuid 115
3911 SC Rhenen (op de grens van Veenendaal)
Tel: 0318-512936


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel