3 Zussen in Rhenen

3 Zussen in Rhenen carré carpaccio 3 Zussen in Rhenen carré champignons
Het is al september, maar nog steeds zijn er zomerse temperaturen, daarom zijn we een stukje gaan fietsen. Op de terugweg vonden we het wel tijd om wat te drinken en eigenlijk ook wat te eten. We zijn gaan zitten bij 3 Zussen, het vroegere La Montagne (het restaurant als je vanuit Elst naar Veenendaal rijdt). Zelf koos ik de ‘carré carpaccio’, een bruin broodje belegd met sla, carpaccio, pijnboompitjes en parmezaan. Michel nam de ‘carré champignons’, een bruin broodje belegd met champignons, ui en ham met een salade. Het was lekker! We konden zo weer verder met ons fietstochtje door Veenendaal en omstreken.

Restaurant & Bar 3 Zussen
Kerkewijk zuid 115
3911 SC Rhenen (op de grens van Veenendaal)
Tel: 0318-512936


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat