Wraps met Gehakt, Paprika en Champignons

Wraps met Gehakt, Paprika en Champignons
Oops eigenlijk had ik in dit recept ook maïs gepland. Totaal vergeten. Ook zonder een klein blikje maïs was het lekker.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 1 gele paprika, 250 gram champignons, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 4 wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg het gehakt toe en bak bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden gele paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup en 3 eetlepels chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm onder tussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het gehakt-mengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel