Wraps met Gehakt, Paprika en Champignons

Wraps met Gehakt, Paprika en Champignons
Oops eigenlijk had ik in dit recept ook maïs gepland. Totaal vergeten. Ook zonder een klein blikje maïs was het lekker.

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 1 gele paprika, 250 gram champignons, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 4 wraps,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg het gehakt toe en bak bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden gele paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup en 3 eetlepels chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Verwarm onder tussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het gehakt-mengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat