Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria 't Hoekje in Veenendaal nasi met char siu

Vandaag een afscheidsborrel van mijn collega Laura. Gezellig met andere collega’s na het werk. Helaas werkte daarna de NS niet mee. De treinen reden tot halverwege en vervolgens zou het proppen worden in ingezette bussen. Gelukkig heeft Michel me opgehaald. Om te gaan koken duurde iets te lang. Daarom lekker afgehaald. Chinees, maar dan bij de snackbar. We kiezen daar altijd voor nasi met char siu. Deze bak is echt genoeg voor ons twee. In ieder geval was het weer lekker!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel