Spaghetti met Champignons, Doperwten en Worteltjes in Tomaten-Gehaktsaus

Spaghetti met Champignons, Doperwten en Worteltjes in Tomaten-gehaktsaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 klein blikje doperwten met worteltjes, 1 blik tomaatblokjes, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is in hete boter. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje doperwten met worteltjes en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel