Nespresso Sunday Brunch at Tunes Conservatorium Hotel Amsterdam

Nespresso Sunday Brunch Nespresso Sunday Brunch
Nespresso Sunday Brunch Nespresso Sunday Brunch
Nespresso Sunday Brunch Nespresso Sunday Brunch
Vandaag waren Michel en ik uitgenodigd voor de Nespresso Sunday Brunch in Tunes by Schilo in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Nespresso lanceerde een nieuwe limited edition smaak ‘Crealto’, waarover later meer op Brutsellog.eu. Tevens was het ook direct de opening van de DiningCity restaurantweek in Nederland. Met een leuk gezelschap, waaronder de managing director van Nespresso, Alexander, hebben we heerlijk genoten van wat Schilo van Coevorden en zijn brigade voor ons heeft klaar gemaakt. De foto’s verraden natuurlijk al veel!

Het eerste gerecht wat geserveerd werd was het ‘breakfast’ gedeelte van de brunch. Op het bord zie je een champagne-jus d’orange mix, een kaascroissantje en een mini ‘English’ breakfast. Het voorgerecht bestond uit een variatie van makreel met citroen mayonaise, hazelnootkrokant, olijfoliekaviaar, echte kaviaar en Nespresso-gelei (smaak: Voluto). Vervolgens kregen we een tussengerechtje wat werd aangeboden door Tunes. Dit was een cappuccino van artisjok met witbier en uiteraard Nespresso.

Het hoofdgerecht was kalf. Kalfsfilet en kalfsnek. Erbij pommes dauphine, een puree van peterselie en wortel. In dit gerecht was de Nespresso Arpeggio verwerkt. Vervolgens het dessert. Dit was een combinatie van peer en koffie, de Nespresso Ristretto. De andere smaken op het bord waren vanille en kahlua. Al dit lekkers werd afgesloten met een kopje Nespresso Crealto, de nieuwe limited edition die binnenkort verkrijgbaar is. Om de smaken nog beter te ontdekken werd de Crealto begeleid met deze friandises nougat, limoen en amandel. Uiteraard kregen we tips van Alexander hoe we de espresso het best konden drinken, daarnaast konden we ook de nieuwe Nespresso U-machine uitproberen. Zo simpel kan Nespresso ook zijn. Daarnaast hebben we ook het verhaal achter Crealto gehoord, maar zoals ik al eerder schreef, daarover later meer! In ieder geval hebben we enorm lekker gegeten.

In september komt deze nieuwe herfstsmaak Crealto ook in Nederland en kan je eindelijk ook deze Nespresso proberen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat