Theetuin Vakwerk in Vijlen

Theetuin Vakwerk in Vijlen wafels met warme kersen Theetuin Vakwerk in Vijlen wafels met blauwe bessen

Via de toeristische route waren we op weg richting de Gemeentegrotten in Valkenburg. Onderweg kwamen we de koffiekamer en theetuin in Vijlen tegen. Dat moesten we even zien en het was toevallig ook nog eens lunchtijd dus wat wil je nog meer. Michel en Britt kozen er voor de wafels met warme kersen, ik koos voor de wafel met blauwe bessen. Zelf had ik er een theetje bij ‘de droom van Vijlen’. Het was een heerlijk plekje, een mooie tuin en lekkere wafels. Je kan er overigens ook terecht voor leuke cadeautjes en verse bloemen. Ben je in de buurt van Vijlen? Ga hier dan zeker even langs!

Koffiekamer en Theetuin Vakwerk
Vijlenberg 119/A
6294 AS Vijlen
Tel: 043-3064787


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel