Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going in Vaals soto ajam Jakarta Going in Vaals rijsttafel Jakarta Going in Vaals rijsttafel bord

Hier moesten we in onze vakantie nog eens naar toe gaan. Bij de vorige vakantie was het mij en Michel al goed bevallen en nu samen met Britt nog eens uitproberen. We namen voor ons drie de grote rijsttafel. Deze rijsttafel bestond uit een soto ajam vooraf. Vervolgens 4 soorten sate’s, namelijk saté daging, saté kambing, saté ajam en saté babi, 3 soorten vleesgerechten namelijk daging smoor, redang en babi ketjap, sajoer telor, atjar tjampoer, serundeng, sambal goreng kentang, gado gado, bami goreng en jasmijn rijst. Alle drie hebben we heerlijk op het terras genoten van deze rijsttafel.

Jakarta Going
Maastrichterlaan 91
6291 EM, Vaals
Tel: 043-3065258


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel