Spätzle met Champignons en Ham

Spätzle met Champignons en Ham
Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 1 ui, 150 gram ham, 250 gram kastanjechampignons, 100 gram geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui. Snij 150 gram ham in reepjes. Voeg de reepjes ham en 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer door de spätzle 175 gram geraspte belegen kaas. Laat de kaas smelten en serveer met het champignon-mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel