Café Kaulard in Monschau

Café Kaulard in Monschau kleine salade Café Kaulard in Monschau pannenkoek met spek

Vandaag zijn we naar het zandsculpturenfestival in Monschau geweest. Leuk om te zien wat je allemaal met zand kan maken. Daarna zijn we nog bij de glashütte en in de oude binnenstad van Monschau geweest. In de oude binnenstad hebben we geluncht bij Café Kaulard. We waren alle drie eensgezind en kozen voor een pfannküche mit speck, een pannenkoek met spek. Erbij werd een kleine salade geserveerd. Deze pannenkoek met spekblokjes was wel weer net wat anders dan onze Nederlandse spekpannenkoek, maar gesmuld hebben we wel!

Café Kaulard
Markt 8
52156 Monschau (Duitsland)
Tel: (0049)(0)2472-2301


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel