Cho-Ka-Tee in Hasselt

Cho-Ka-Tee in Hasselt lasagne Cho-Ka-Tee in Hasselt spaghetti bolognese
Vandaag zijn we een dagje richting België geweest, naar Hasselt. Daar hebben we eerst even gegeten bij Tearoom Cho-Ka-Tee. Britt en ik kozen voor een lasagne. Deze werd geserveerd met een bruin broodje. Michel nam een spaghetti bolognese en kreeg daar een wit broodje bij. De porties waren voldoende, we hebben geen avondeten gegeten maar genoten van een ijsje bij de Gelato Farm in Teuven.

Tearoom Cho-Ka-Tee
Demerstraat 52
3500 Hasselt (België)
Tel: (0032)(0)11-321404


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat