Cho-Ka-Tee in Hasselt

Cho-Ka-Tee in Hasselt lasagne Cho-Ka-Tee in Hasselt spaghetti bolognese

Vandaag zijn we een dagje richting België geweest, naar Hasselt. Daar hebben we eerst even gegeten bij Tearoom Cho-Ka-Tee. Britt en ik kozen voor een lasagne. Deze werd geserveerd met een bruin broodje. Michel nam een spaghetti bolognese en kreeg daar een wit broodje bij. De porties waren voldoende, we hebben geen avondeten gegeten maar genoten van een ijsje bij de Gelato Farm in Teuven.

Tearoom Cho-Ka-Tee
Demerstraat 52
3500 Hasselt (België)
Tel: (0032)(0)11-321404


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel