Aviko Kokkerellen a la Hannah

Aviko Kokkerellen a la Hannah
Het Aviko Kokkerellen a la Hannah, Lucas, Sophie of Thom wilde ik al een tijdje proberen. Zou het echt zo makkelijk zijn? Ja eigenlijk wel.

Bij onze C1000 waren alleen de smaken ‘a la Hannah’ en ‘a la Lucas’, Sophie en Thom waren al uitverkocht. De verpakking van Aviko kokkerellen a la Hannah bestaat uit 375 gram aardappelen, 296 gram groente (gele wortel, broccoli, rode ui, cherry tomaat), 70 gram saus, en wat blaadjes kruiden. Je hoeft alleen nog maar kipfilet of varkenshaas toe te voegen, maar dat hoeft in principe niet. Op de verpakking staan drie verschillende recepten, een ovenrecept, een meerpansrecept en een wokrecept. Ik heb voor die laatste gekozen. Lekker makkelijk en snel.

Wat vind ik er van? Oké het is makkelijk en snel, zeker als je niet weet wat je wilt maken en toch groente op tafel wilt zetten. Of ik het vaker ga eten? Nee, ik denk het niet. Zo vaak kom ik al niet bij de C1000 en ja het was lekker, maar niet bijzonder.

Aviko Kokkerellen a la Hannah (Lucas, Sophie en Thom) kost per zak 3,99 en vind je in het versvak bij C1000. Het is voldoende voor 2 a 3 personen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel