Aviko Kokkerellen a la Hannah

Aviko Kokkerellen a la Hannah
Het Aviko Kokkerellen a la Hannah, Lucas, Sophie of Thom wilde ik al een tijdje proberen. Zou het echt zo makkelijk zijn? Ja eigenlijk wel.

Bij onze C1000 waren alleen de smaken ‘a la Hannah’ en ‘a la Lucas’, Sophie en Thom waren al uitverkocht. De verpakking van Aviko kokkerellen a la Hannah bestaat uit 375 gram aardappelen, 296 gram groente (gele wortel, broccoli, rode ui, cherry tomaat), 70 gram saus, en wat blaadjes kruiden. Je hoeft alleen nog maar kipfilet of varkenshaas toe te voegen, maar dat hoeft in principe niet. Op de verpakking staan drie verschillende recepten, een ovenrecept, een meerpansrecept en een wokrecept. Ik heb voor die laatste gekozen. Lekker makkelijk en snel.

Wat vind ik er van? Oké het is makkelijk en snel, zeker als je niet weet wat je wilt maken en toch groente op tafel wilt zetten. Of ik het vaker ga eten? Nee, ik denk het niet. Zo vaak kom ik al niet bij de C1000 en ja het was lekker, maar niet bijzonder.

Aviko Kokkerellen a la Hannah (Lucas, Sophie en Thom) kost per zak 3,99 en vind je in het versvak bij C1000. Het is voldoende voor 2 a 3 personen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat