Veggie Tortellini Salade

Veggie Tortellini Salade

Ingrediënten: 1/2 zak tortellini met kaasvulling, zout, klein kropje sla, 2 zongedroogde tomaatjes, sladressing,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Was een kropje sla. Snij de sla fijn. Snij 2 zongedroogde tomaten fijn. Spoel de tortellini af met koud water. Meng de tortellini met de fijngesneden zongedroogde tomaat door de sla. Doe er naar eigen smaak een sladressing over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel