Britt’s Verjaardagstaart

Britt's Verjaardagstaart 16 jaar

Britt is 13 augustus 16 jaar geworden. Deze taart heeft ze zelf voor haar verjaardag gemaakt, het was in ieder geval een succes!

Ingrediënten: 200 gram boter, 4 eieren, 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes, paars rolfondant, 250 ml slagroom, vanillesuiker, poedersuiker, 1 zakje klop-fix, frambozen, suikerbloemetjes,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 200 gram boter zacht. Voeg 4 eieren toe. Mix tot een licht schuimig geheel voeg 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes. Mix nog een paar minuten tot je een mooi beslag hebt. Doe het beslag in een ingevette en bebloemde taartvorm. Zet de taartvorm ongeveer een uur in de oven. Laat de cake goed afkoelen. Rol de rolfondant uit tot een dunne lap. Bekleed hiermee de cake. Klop 250 ml slagroom met vanillesuiker, poedersuiker en een zakje klop-fix tot het goed lobbig is. Maak toefjes op de taart. Verdeel verse frambozen over de taart. Zet de frambozen vast met een toefje slagroom. Verdeel de suikerbloemetjes over de taart. Zet dit vast met een mengsel van een beetje poedersuiker en een beetje water. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel