Bruine Bolletjes

Bruine Bolletjes
Ingrediënten: 500 gram Molen de Vlijt Seasons broodmix, 12 gram droge gist, 270 gram lauwwarm water,

Aantal bolletjes: 6

Voeg 500 gram Seasons broodmix met 12 gram droge gist en 270 gram lauwwarm water met een mixer met deeghaken. Vorm er 6 gelijkmatige bolletjes van. Laat de bolletjes 15 minuten rijzen onder een vochtige doek op een warme plek. Sla vervolgens de bolletjes een beetje plat en bol ze weer op. Leg de bolletjes op een bakplaat. Leg weer een vochtige doek over de bolletjes. Laat de bolletjes nog 60 minuten rijzen op een warme plek. Verwarm ondertussen de oven voor op 240 graden. Zet de bolletjes ongeveer 9 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de broodjes goed afkoelen. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat