Wraps met Kaas, Gerookte Ham en Appelstroop

Wraps met Kaas, Gerookte Ham en Appelstroop

Twee wraps over. In de kast nog appelstroop, in de koelkast nog kaas en ‘Schwarzwalder schinken’ en nog wat sla. Dat werd dus weer wat voor mijn lunchtrommeltje van morgen!

Ingrediënten: 2 kleine wraps, appelstroop, ijsbergsla, kaas, gerookte ham (Schwarzwalder schinken),

Aantal personen: 1

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Zo zijn de wraps beter ‘vouwbaar’. Besmeer de wraps met appelstroop. Beleg vervolgens met wat ijsbergsla, kaas en gerookte ham. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Verpak in aluminiumfolie als je ze meeneemt voor de lunch. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel