Wafels

wafels

Ingrediënten: 100 gram boter, 500 gram De Vlijt wafelmix, 2 eieren, 500 ml melk,

Aantal wafels: 18

Smelt 100 gram boter in de magnetron of in een pannetje. Doe 500 gram wafelmix in een beslagkom. Maak een kuiltje en breek daar 2 eieren in. Giet de gesmolten boter erbij. Begin het beslag te kloppen. Giet ondertussen 500 ml lauwwarme melk er bij. Klop tot je geen klontjes meer hebt. Laat het beslag 15 minuten rusten. Verwarm het wafelijzer. Giet het beslag er op en bak de wafels bruin. Lekker met poedersuiker, warme kersen en stroop. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel