Cordon Bleu

Cordon Bleu
Ingrediënten: 2 schnitzels, plakjes ham, plakjes kaas, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plet 2 schnitzels met een deegroller, verpak de schnitzels eerst in huishoudfolie. Beleg de schnitzels met een plakje ham en een plakje kaas. Zet de schnitzel vast met cocktailprikkers. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel