Lunchwrap met Sla, Kaas en Ontbijtspek

Lunchwrap met Sla, Kaas en Ontbijtspek

Nog 1 tortilla wrap en wat sla over, dat kan best wel gebruikt worden als inhoud van mijn broodtrommeltje van morgen. Ik maakte alvast deze ‘lunchwrap’ klaar. Even bewaren in de koelkast en voila morgen heb ik snel een lekkere lunch!

Ingrediënten: 1 tortilla wrap, Slankie smeerkaas met ham, sla, kaas, dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 1

Verwarm de tortilla wrap volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Besmeer met een laagje Slankie smeerkaas met ham. Beleg vervolgens met blaadjes sla en plakjes kaas. Verdeel er nog wat dobbelsteentjes ontbijtspek over. Vouw de wrap dicht als een enveloppe. Vouw om de onderkant aluminiumfolie zodat de wrap niet openvouwt in je broodtrommel. Verpak de wrap vervolgens helemaal met aluminium folie. Leg in de koelkast. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel