Frambozencake met Witte Chocoladestukjes

Frambozencake met Witte Chocoladestukjes

Frambozencake met Witte Chocoladestukjes

Ingrediƫnten: 200 gram boter, 4 eieren, 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 200 gram boter zacht. Voeg 4 eieren toe. Mix tot een licht schuimig geheel voeg 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes. Mix nog een paar minuten tot je een mooi beslag hebt. Doe het beslag in een ingevette en bebloemde cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer een uur in de oven. Laat de cake goed afkoelen. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top