Frambozencake met Witte Chocoladestukjes

Frambozencake met Witte Chocoladestukjes
Ingrediƫnten: 200 gram boter, 4 eieren, 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 200 gram boter zacht. Voeg 4 eieren toe. Mix tot een licht schuimig geheel voeg 400 gram Bakzolder mix voor frambozencake met witte chocoladestukjes. Mix nog een paar minuten tot je een mooi beslag hebt. Doe het beslag in een ingevette en bebloemde cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer een uur in de oven. Laat de cake goed afkoelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel