Wrap met Gerookte Kip met Sweet Chili Mango Saus

Wrap met Gerookte Kip met Sweet Chili Mango Saus
Ingrediënten: 2 grote wraps, blaadjes sla, kaas, cherrytomaten, 1 gerookte kipfilet, sweet chili mango saus,

Aantal personen: 2

Bereid de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg beide wraps met blaadjes sla, kaas, cherrytomaatjes en plakjes gerookte kipfilet. Doe er naar smaak sweet chili mango sauce over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel