Naan met Moksi Kip

Naan met Moksi Kip
Ingrediënten: 2 naanbrood, 2 kipfilets, 3 eetlepels Swiet Moffo moksi marinade, 1 blik doperwten met worteltjes,

Aantal personen: 2

Bak 2 naanbroods volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilet met 3 eetlepels Swiet Moffo moksi marinade tot de kip helemaal wit is. Voeg 1 blik doperwten met worteltjes toe. Warm het geheel ongeveer 10 minuten door. Serveer de moksi kip met het naanbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel