Spaghetti met Doperwten en Rauwe Ham

Spaghetti met Doperwten en Rauwe Ham
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 200 gram doperwten, 150 gram rauwe ham, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram (diepvries) doperwten en 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham toe. Bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas in de kookroom smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>