Taco Hot Pot

Taco Hot Pot
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram gehakt, zout, peper, komijnpoeder, paprikapoeder, 1 blik mais, 500 ml gezeefde tomaat, nacho cheese tortilla chips,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Breng op smaak met zout, peper, komijnpoeder en paprikapoeder. Voeg 1 blik mais (uitgelekt) en 500 ml gezeefde tomaat toe. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Serveer met nacho cheese tortilla chips. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel