Taco Hot Pot

Taco Hot Pot
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 250 gram gehakt, zout, peper, komijnpoeder, paprikapoeder, 1 blik mais, 500 ml gezeefde tomaat, nacho cheese tortilla chips,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden rode paprika tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Breng op smaak met zout, peper, komijnpoeder en paprikapoeder. Voeg 1 blik mais (uitgelekt) en 500 ml gezeefde tomaat toe. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen. Serveer met nacho cheese tortilla chips. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat