Kip Stroganoff

Kip Stroganoff

Ingrediënten: 1 ui, 2 kipfilets, 375 gram champignons, paprikapoeder, scheutje witte wijn, 200 ml crème fraîche, 1 blikje tomatenpuree,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 in blokjes gesneden kipfilet tot de ui zacht is. Voeg 375 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met een beetje paprikapoeder. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 200 ml crème fraîche en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer goed door. Laat nog 5 tot 10 minuten op laag vuur pruttelen. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel