Kip Stroganoff

Kip Stroganoff
Ingrediënten: 1 ui, 2 kipfilets, 375 gram champignons, paprikapoeder, scheutje witte wijn, 200 ml crème fraîche, 1 blikje tomatenpuree,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 in blokjes gesneden kipfilet tot de ui zacht is. Voeg 375 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met een beetje paprikapoeder. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 200 ml crème fraîche en 1 blikje tomatenpuree toe. Roer goed door. Laat nog 5 tot 10 minuten op laag vuur pruttelen. Lekker met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat