Bodega Chez Armand in Arnhem

tostipicanto Bodega Chez Armand Arnhem

Vandaag zijn we naar Arnhem geweest. Kijken voor nieuwe pastaborden, mijn oude waren in diggelen, en nog andere dingen. Tijdens het shoppen hebben we geluncht bij Bodega Chez Armand. Eigenlijk is dit meer een café, maar dan een café zonder toog. Binnen zag het er als een bruin café uit met van die tapijtkleedjes over de tafels en oude stoelen, maar dat hoorde ook wel bij dit café. Leuk was dat je bij de koffie en warme chocomel aan tafel een schaal met koekjes geserveerd kreeg, waaruit je een koekje kon kiezen. Lekker huiselijk. Bij dit café kon je ook broodjes en tosti’s bestellen. Wij namen beide de Tosti Picanto. Een tosti met gehakt, kaas en pepertjes met erbij chilisaus. Het was inderdaad erg lekker.

Bodega Chez Armand
Koningstraat 87/88
6811DK Arnhem
Tel: 026-4421223


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel