Bodega Chez Armand in Arnhem

tostipicanto Bodega Chez Armand Arnhem
Vandaag zijn we naar Arnhem geweest. Kijken voor nieuwe pastaborden, mijn oude waren in diggelen, en nog andere dingen. Tijdens het shoppen hebben we geluncht bij Bodega Chez Armand. Eigenlijk is dit meer een café, maar dan een café zonder toog. Binnen zag het er als een bruin café uit met van die tapijtkleedjes over de tafels en oude stoelen, maar dat hoorde ook wel bij dit café. Leuk was dat je bij de koffie en warme chocomel aan tafel een schaal met koekjes geserveerd kreeg, waaruit je een koekje kon kiezen. Lekker huiselijk. Bij dit café kon je ook broodjes en tosti’s bestellen. Wij namen beide de Tosti Picanto. Een tosti met gehakt, kaas en pepertjes met erbij chilisaus. Het was inderdaad erg lekker.

Bodega Chez Armand
Koningstraat 87/88
6811DK Arnhem
Tel: 026-4421223


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat