De Gloepe in Diffelen

De Gloepe in Diffelen Smikkelpannetje De Gloepe in Diffelen Procureur

De Gloepe in Diffelen

Dit restaurant kwamen we al eerder tegen op weg naar een ander restaurant. Vandaag was het tijd om er dus langs te gaan. Bij De Gloepe kan je zowel pannenkoeken als a la carte eten. Wij hebben a la carte gegeten. Zelf koos ik voor het ‘smikkelpannetje’, varkenshaas in champignonssaus met spek en bosuitjes geserveerd in een klein pannetje. Michel koos voor ‘allermans’ vriend, procureur met ui, spek en champignons met een wortelpuree. Als nagerecht kozen we beide de ‘kletskop’, een torentje van ijs met chocoladesaus, aardbeien van de buurman en natuurlijk kletskopjes. We hebben het ons laten smaken!

Boerderij Restaurant De Gloepe
Rheezerweg 84a
7795 DA Diffelen
Tel: 0523-251231


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat