De Gloepe in Diffelen

De Gloepe in Diffelen Smikkelpannetje De Gloepe in Diffelen Procureur

De Gloepe in Diffelen

Dit restaurant kwamen we al eerder tegen op weg naar een ander restaurant. Vandaag was het tijd om er dus langs te gaan. Bij De Gloepe kan je zowel pannenkoeken als a la carte eten.

Wij hebben a la carte gegeten. Zelf koos ik voor het ‘smikkelpannetje’, varkenshaas in champignonssaus met spek en bosuitjes geserveerd in een klein pannetje. Michel koos voor ‘allermans’ vriend, procureur met ui, spek en champignons met een wortelpuree. Als nagerecht kozen we beide de ‘kletskop’, een torentje van ijs met chocoladesaus, aardbeien van de buurman en natuurlijk kletskopjes. We hebben het ons laten smaken!

Boerderij Restaurant De Gloepe
Rheezerweg 84a
7795 DA Diffelen
Tel: 0523-251231


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel