De Tijd in Oldenzaal

De Tijd in Oldenzaal

Op zoek naar een chunk die ik had beloofd aan Britt kwamen we terecht in Oldenzaal. Aangezien het ook nog eens lunchtijd was hebben we daar ook geluncht. Beide hebben we het Broodje Oln’zel genomen. Dit is een broodje met varkenshaas, ui en champignons bedekt met satésaus. Het broodje heeft ons allebei gesmaakt!

De Tijd
De Driehoek 52
7571 ET Oldenzaal
Tel: 0541-221749


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel