De Rheezerbelten in Hardenberg

De Rheezerbelten in Hardenberg Spek Kaas pannenkoek De Rheezerbelten in Hardenberg Rheezer pannenkoek
De Rheezerbelten in Hardenberg dame blanche De Rheezerbelten in Hardenberg coupe caramello
Vandaag hebben we pannenkoeken gegeten, soms kan je daar zo opeens zin in hebben. Ook deze avond konden we nog lekker op het terras eten, heerlijk! Michel koos als pannenkoek de ‘Rheezer pannenkoek’, een pannenkoek met ui, champignons, paprika en spek. Zelf koos ik de spek-kaas pannenkoek. Uiteraard hebben we ook een dessert gekozen. Ik had een dame blanche en Michel de coupe caramello. Ook hier was het goed vertoeven zo op het terras, lekker gegeten.

De Rheezerbelten
Grote Beltenweg 1
7771 SX Hardenberg
Tel: 0523-270012


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat