De Rheezerbelten in Hardenberg

De Rheezerbelten in Hardenberg Spek Kaas pannenkoek De Rheezerbelten in Hardenberg Rheezer pannenkoek

De Rheezerbelten in Hardenberg dame blanche De Rheezerbelten in Hardenberg coupe caramello

Vandaag hebben we pannenkoeken gegeten, soms kan je daar zo opeens zin in hebben. Ook deze avond konden we nog lekker op het terras eten, heerlijk! Michel koos als pannenkoek de ‘Rheezer pannenkoek’, een pannenkoek met ui, champignons, paprika en spek. Zelf koos ik de spek-kaas pannenkoek. Uiteraard hebben we ook een dessert gekozen. Ik had een dame blanche en Michel de coupe caramello. Ook hier was het goed vertoeven zo op het terras, lekker gegeten.

De Rheezerbelten
Grote Beltenweg 1
7771 SX Hardenberg
Tel: 0523-270012


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel