IJshoeve Bosman in De Krim

IJshoeve Bosman in De Krim
Dit adres kwamen we ook tegen in een zo’n regioboekje en met recht een aanrader. In het boerderijwinkeltje werd naast het ijs ook nog allerlei regioproducten verkocht echt leuk dus! We hebben dan ook wat regioproducten meegenomen en natuurlijk een ijsje gegeten. Michel koos voor de smaken: boerenjongens, hazelnoot en stroopwafel. Zelf had ik de smaken: chocolade, citroencake en stroopwafels. En jeetje wat was het ijs lekker! Echt genieten!

IJshoeve Bosman
Posthoornweg 38
7781 PK De Krim
Tel: 0524-571476


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat