IJshoeve Bosman in De Krim

IJshoeve Bosman in De Krim

Dit adres kwamen we ook tegen in een zo’n regioboekje en met recht een aanrader. In het boerderijwinkeltje werd naast het ijs ook nog allerlei regioproducten verkocht echt leuk dus! We hebben dan ook wat regioproducten meegenomen en natuurlijk een ijsje gegeten. Michel koos voor de smaken: boerenjongens, hazelnoot en stroopwafel. Zelf had ik de smaken: chocolade, citroencake en stroopwafels. En jeetje wat was het ijs lekker! Echt genieten!

IJshoeve Bosman
Posthoornweg 38
7781 PK De Krim
Tel: 0524-571476


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel